top of page

Представник американського уряду в НАТО пан Курт Волкер відвідав пансіон "Мішпаха"

Спеціальний посланник уряду США в Україні та представник американського уряду в НАТО пан Курт Волкер відвідав пансіон "Мішпаха" громади "Хабад". Разом із ним у гості до дітей також прибули одеський міський голова Геннадій Труханов та його заступник Павло Вугельман.


Крім дітей, гостей вітали посланник Любавицького Ребе, Головний рабин Одеси і Півдня України рабин Авраам Вольф, голова Федерації єврейських громад Півдня України Ігор Шатхін, співробітники школи "Ор Авнер" і дитячого будинку.


Насамперед гість заспокоїв маленьких дітей, які через ракетний обстріл міста російською армією пережили безсонну ніч. Американський народ та уряд підтримують Україну і разом із рабином Вольфом та його чудовою командою робитимуть усе, щоб гарантувати українським дітям щасливе життя та прекрасне майбутнє.


Американський дипломат високо оцінив дії Хабаду в Україні за останні тридцять років, зокрема, велику гуманітарну допомогу, яку громади спільно з організацією JRNU, очолюваною рабином Шломо Пелесом, надають євреям і неєвреям під час важкої війни.


Також пан Волкер обговорив з головою Федерації єврейських громад Півдня України Ігорем Шатхіним можливості швидкого будівництва притулків у корпусах дитячих будинків в Одесі та способи захисту всіх єврейських установ на півдні України.



0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page