top of page

Свято Лаг ба-Омер international!



33 день рахунку Омера. Ми всі об'єдналися для святкування Лаг ба-Омер, дня братства та єдності. І не просто всі, а всі у різних куточках світу: Україна, Німеччина, та Ізраїль. А чому ми сьогодні зібралися? Є аж 2 приводи:

Цього дня зупинилася страшна епідемія, яка забрав життя 24000 учнів великого мудреця Рабі Аківи. Сьогодні ми згадуємо про заповідь Агават Ісраель - люби ближнього свого.

Другий: річниця смерті знаменитого каббаліста Рабі Шимон бар Йохай. Рабі Шимон бар Йохай, який жив у другому столітті нашої ери, був автором книги "Зогар", основної праці Каббали – містичного вчення Тори. День своєї кончини Рашбі заповів своїм учням відзначати як день великої радості.



2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Мафія від EnerJew

Вітаємо всіх! 🙋‍♀️🙋‍♂️ Запрошуємо вас на захоплюючу ігрову подію, присвячену грі у Мафію та проведенню майстер-класу! 🎲🃏 Приєднуйтесь до нашої компанії, щоб насолодитися захопливими ігровими сцена

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 травня в ліцеї "Хабад" відзначали День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Важливо пам'ятати ціну перемоги та усвідомлювати, що той, хто захищає свою землю - пе

bottom of page